Om strandbadet

Den mest populære strand i Kerteminde, hvor folk fra nær og fjern valfarter til for at nyde Storebælts friske havvand. Selve stranden er primært med sand, mens stranden længere oppe mod Hindsholmvej, med de flotte villaer, er bevokset med græs og strandsiv.

 

Nordstranden er en udpræget sandstrand med mange revler. Det betyder, at man kan komme langt ud før det bliver rigtig dybt. Af samme grund er den også børnevenlig.

Omkring midtvejs på Hindholmsvej er vi placeret med mulighed for købe af diverse mad og forfriskninger, mens der i den sydlige ende af stranden er mulighed for et spil minigolf. Desuden er der også en badebro på stranden, beachvolley- og håndboldbaner mm.

 

Vi har fået tilladelse til at opføre strå parasoller af Kerteminde Kommune samt Kystdirektoratet som et projekt og håber på, at det kan være langvarigt. Parasollerne vil være til fri afbenyttelse af gæsterne på standen, og der vil kunne lejes solsenge ved Strandbadet.

 

Vi vil også ansøge om opførelse af palmer til området foran Strandbadet, for at gøre Nordstranden til et mere attraktivt og eksotisk strand på Fyn.